Димитър Бербатов излиза на зеления терен с фланелката на „Берое”

Димитър Бербатов ще облече фланелката на „Берое“ на 9 септември в благотворителен мач между зелено-белите и отбора на „Актьорите“. Заедно с него на терена за „Берое“ ще бъде и треньорският екип на клуба – Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

beroe bulgariau21 01092017 berbatovСлед 18-годишно прекъсване четиримата отново ще облекат фланелката на един и същ отбор и ще бъдат заедно на терена, съобщиха от пресслужбата на "Берое".

ПФК „Берое“ се включва в благотворителната инициатива, която е подкрепена и от Община Стара Загора. Клубът призовава всеки, който има възможност да дойде на стадиона за това събитие. Приятелският сблъсък между известни актьори и “Берое” ще бъде на 9 септември от 19 часа на стадион “Берое”. Всички средства от продадените билети ще бъдат използвани за реализирането на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” през април 2019 г. Билети за мача могат да бъдат закупени онлайн, както и от всички каси на Eventim в страната – бензиностанции ОМВ, Технополис и др. Билети ще се продават и в деня на срещата на стадиона.

В състава на звездния отбор от театрални и кино актьори ще се включат Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Христо Петков, Атанас Атанасов, Лео Бианки и Валери Йорданов. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на “Берое” Петко Петков и бившият капитан на зелените – Ваня Джаферович.

Освен футболните страсти, организаторите са предвидили и шоу програма, а събитието ще бъде открито от кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)

Теми: