Община Стара Загора приема документи за инвитро процедури

Община Стара Загора започва втори прием на документи за финансово подпомагане на процедури по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала. Документите могат да се подават всеки работен ден от 9:00 до 12:30 часа от 1 до 15 октомври в зала 216.

speakerДвойките с репродуктивни проблеми, живущи на територията на Община Стара Загора, могат да получат финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция със средства, предвидени в общинския бюджет. Съгласно Правилника - един път годишно в рамките на текущата година, при условие, че не са одобрени за финансово подпомагане от други фондове за същия период и за същата процедура.

Всички критерии, както и необходимите формуляри, са публикувани в сайта на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет.

На заседанието си през юли 2018 г. Общинският съвет взе решение за подпомагане на кандидатствалите за финансова помощ 25 двойки с по 2000 лева, но в гласувания бюджет на Общината за асистирана репродукция остават още средства. Това е и причината да бъде обявен втори прием на документи.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24