Община Стара Загора представя проект за ремонт на административната си сграда

Община Стара Загора представя проект за ремонт на административната си сграда

Публично представяне и обсъждане на проект “Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на Община Стара Загора” ще се проведе на 18 януари, от 14:00 часа, в зала 2 в сградата на Общината и в него могат да участват всички граждани и заинтересовани страни.

Изпълнението на проекта, включен в инвестиционната програма на Община Стара Загора. Финансира се от Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020. Целта е чрез въвеждане на мерки за енергийна ефективност на административната сграда на община Стара Загора да се осигури модерна, здравословна и функционална среда с високо ниво на енергийна ефективност и подобряване на експлоатационното ѝ състояние.

Проектът включва топлоизолиране на външни стени, подове и покриви, подмяна на съществуваща дограма, подмяна на вътрешната отоплителна инсталация, електроинсталация (подмяна на мълниезащитата на сградата, електрическо захранване на външните щори и художествено осветление на фасадата).

В случай на допълнителни въпроси може да се обръщате към арх. Николай Василев, отдел „Устройство на територията“, тел. 042/614 836; електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

www.infoz.bg  www.infoz.bg