Кметът на Стара Загора оттегля жалбите си за лични обиди във Фейсбук

Оттеглям жабите, които внесох в съда за обидни квалификации срещу мен, публикувани във Фейсбук. Това заяви кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров. Като всеки нормален човек и аз имам ниво на търпимост и реших, че е редно за защитя името си.

Затова внесох жалбите. Те обаче провокираха неправилни тълкувания, че искам да мачкам хората с власт. Никога не съм си го позволявал. Всеки е свободен да изразява мнението си, но смятам, че хората трябва да се изразяват културно, без обидни и нецензурни изрази – каза Живко Тодоров. Може би, защото съм представител на местната власт, не е трябвало да завеждам дела в лично качество. Затова оттеглям жалбите, за да се прекрати тази истерия, да се спре с тълкуванията, че искам да запуша нечия уста – добави още кметът на Стара Загора.

„Пред мен и екипа ми предстои много работа и няма да отклонявам вниманието си, няма и да обръщам внимание на обидни квалификации” – каза още Живко Тодоров, но подчерта, че липсата на толерантност в обществото е сериозен проблем.

Ще припомним, че кметът Живко Тодоров внесе жалби срещу конкретни хора, които имат профили във Фейсбук и ги използват за и срещу него за обидни квалификации, нещо което уронва авторитета му.

Какви са мотивите кметът Живко Тодоров да промени решението си и да оттегли жалбите за лични обиди срещу него

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

На подобна тема