Концерт „Заедно срещу дрогата“ ще се състои в Стара Загора

Концерт-хепънинг под наслов „Обединението е сила, нека застанем заедно срещу дрогата” ще се състои на 29 май от 19:00 часа на Античен комплекс „Августа Траяна“. Той се организира от Inner Wheel клуб Стара Загора, с подкрепата на Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд и редица фирми и лица, които застават зад каузата.

В концерта ще вземат участие СкандаУ, Зипо & Слаш, Рао, The Scary Shadowzzz, Балетна школа „Па де Кре“, ученици от НУМСИ „Христина Морфова“. Водещ ще бъде Иван Динев – Устата.

Концертът е в навечерието на Международния ден на детето – 1 юни и е част от надграждането и разширяването на минал проект на клуба - „Обединени срещу дрогата”. Целта е чрез посланията и музиката на любимите съвременни изпълнители, да се въздейства върху съзнанието на децата и да се покаже, че животът е хубав и той трябва де се живее пълноценно, без употреба на дрога. Че употребата на наркотици и зависимостта са проблем на всички, който засяга бъдещето ни и децата трябва да се научат да казват „не“ и да изберат живот без дрога.

Poster

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Най-четеното от последните дни