Радостин Танев е новият областен координатор на младежкия ГЕРБ в Стара Загора

Младежката структура на ГЕРБ на област Стара Загора е с ново ръководство. С решение на Изпълнителната комисия за областен координатор е утвърден Радостин Танев, за областен организационен секретар - Катерина Иванова. Членовете на областния управителен съвет са Мариян Димитров и Красимира Кънева от Стара Загора и Николай Факиров от Казанлък.

Мариян Димитров, Катерина Иванова, Радостин Танев, Красимира Кънева, Николай ФакировНовият ръководител на МГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев е на 29 г. Досега беше организационен секретар на младежката структура. Магистър е по финансов мениджмънт, работи във фирма за търговия със селскостопанска техника. Женен е, с едно дете.

Новият екип беше представен пред старозагорските младежи на ГЕРБ от Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и общински организационен секретар на партията в Стара Загора, и от общинския координатор Емил Христов.

infoz autor www.infoz.bg

Теми:

Светът

Китайската полиция арестува над 1500 души за производство и продажба на фалшиви медицински маски

* * *
Вторникът на Нюйоркската фондова борса завърши със значително понижаване на котировките. Уолстрийт последва европейските борси в резкия им спад на фона на нарастващите опасения от новия коронавирус и последиците за световната икономика

* * *
Реваншът от 1/16 финалите на Лига Европа между „Интер“ и „Лудогорец“ ще се играе пред празни трибуни на стадион „Джузепе Меаца“ в Милано в четвъртък заради заплахата от заразата с коронавирус

3 mart 2020

На подобна тема

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020