Радостин Танев е новият областен координатор на младежкия ГЕРБ в Стара Загора

Младежката структура на ГЕРБ на област Стара Загора е с ново ръководство. С решение на Изпълнителната комисия за областен координатор е утвърден Радостин Танев, за областен организационен секретар - Катерина Иванова. Членовете на областния управителен съвет са Мариян Димитров и Красимира Кънева от Стара Загора и Николай Факиров от Казанлък.

Мариян Димитров, Катерина Иванова, Радостин Танев, Красимира Кънева, Николай ФакировНовият ръководител на МГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев е на 29 г. Досега беше организационен секретар на младежката структура. Магистър е по финансов мениджмънт, работи във фирма за търговия със селскостопанска техника. Женен е, с едно дете.

Новият екип беше представен пред старозагорските младежи на ГЕРБ от Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и общински организационен секретар на партията в Стара Загора, и от общинския координатор Емил Христов.

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема