Радостин Танев е новият областен координатор на младежкия ГЕРБ в Стара Загора

Младежката структура на ГЕРБ на област Стара Загора е с ново ръководство. С решение на Изпълнителната комисия за областен координатор е утвърден Радостин Танев, за областен организационен секретар - Катерина Иванова. Членовете на областния управителен съвет са Мариян Димитров и Красимира Кънева от Стара Загора и Николай Факиров от Казанлък.

Мариян Димитров, Катерина Иванова, Радостин Танев, Красимира Кънева, Николай ФакировНовият ръководител на МГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев е на 29 г. Досега беше организационен секретар на младежката структура. Магистър е по финансов мениджмънт, работи във фирма за търговия със селскостопанска техника. Женен е, с едно дете.

Новият екип беше представен пред старозагорските младежи на ГЕРБ от Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и общински организационен секретар на партията в Стара Загора, и от общинския координатор Емил Христов.

infoz autor www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема