Стефан Шишков

Д-р Стефан Шишков е кандидатът на БСП за кмет на Стара Загора

Участниците в 47-ата конференция на общинската организация на БСП - Стара Загора издигнаха д-р Стефан Шишков за кандидат за кмет на Стара Загора. Номинираните бяха общо седем - Георги Гьоков, Илка Петкова, д-р Лазар Будаков, Христо Христакиев, Иван Митров, Борис Боричев и д-р Стефан Шишков.

Valentina BonevaЧетирима от тях се отказаха по време на конференцията и зам.-административният директор на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" д-р Шишков остана да се съревновава с Христакиев и с Митров. От общо 154 гласували той спечели доверието на 94 души. Христо Христакиев е подкрепен от 21 социалисти, а Иван Митров - от 15.

Водач на листата с кандидати за общински съветници в Стара Загора е Валентина Бонева - председател на общинското ръководство на БСП в областния град. Социалистите издигат свои кандидати за кметове и в населените места на общината, в които ще има преки избори.

Както вече www.infoz.bg съобщи, настоящият градоначалник на община Чирпан Кичка Петкова е кандидатът на БСП за втори кметски мандат. На проведената на 4 юли 2015 г. 20-а конференция на общинската организация тя беше определена и за водач на листата на общински съветници.

infoz autor www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber