Стефан Шишков

Д-р Стефан Шишков е кандидатът на БСП за кмет на Стара Загора

Участниците в 47-ата конференция на общинската организация на БСП - Стара Загора издигнаха д-р Стефан Шишков за кандидат за кмет на Стара Загора. Номинираните бяха общо седем - Георги Гьоков, Илка Петкова, д-р Лазар Будаков, Христо Христакиев, Иван Митров, Борис Боричев и д-р Стефан Шишков.

Valentina BonevaЧетирима от тях се отказаха по време на конференцията и зам.-административният директор на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" д-р Шишков остана да се съревновава с Христакиев и с Митров. От общо 154 гласували той спечели доверието на 94 души. Христо Христакиев е подкрепен от 21 социалисти, а Иван Митров - от 15.

Водач на листата с кандидати за общински съветници в Стара Загора е Валентина Бонева - председател на общинското ръководство на БСП в областния град. Социалистите издигат свои кандидати за кметове и в населените места на общината, в които ще има преки избори.

Както вече www.infoz.bg съобщи, настоящият градоначалник на община Чирпан Кичка Петкова е кандидатът на БСП за втори кметски мандат. На проведената на 4 юли 2015 г. 20-а конференция на общинската организация тя беше определена и за водач на листата на общински съветници.

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24