Звездите на България гостуват в Стара Загора

Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Йордан Караджов, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, Росица Кирилова, Мими Иванова, Владислав Славов и Христо Кидиков ще изнесат концерт в Стара Загора на 26 юни, от 20:00 часа, в Летния театър. Спектакълът е построен от едни от най-обичаните песни от репертоара на любимите ни певци.

На сцената празнуваме много творчески годишнини – 40 години на сцената на Орлин Горанов, 35 години дуета Кристина и Орлин, 40 години творчески юбилей на Петя Буюклиева, 40 години група Трамвай № 5. Всички тези десет изпълнителя се обединяват, за да съхранят и предадат на новите поколения българската култура.

Турнето ще обиколи над 20 градове в България, а финалът ще е грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на 16 декември.

Билетите са на цена: 12, 15 и 20 лв. и могат да бъдат закупени в Билетен център (между Универсален магазин и Музея на религиите в Стара Загора) - 0896 801 137. Работно време: 10:00 - 13:00 и 14:00 - 18:00 часа. Групови резервации на 0898 293 951, 0877 373 489.

kontsert

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

Цената на петрола се срина. Икономическата блокада заради коронавируса и търговската война между Русия и Саудитска Арабия доведоха до свиване на търсенето и многократно увеличение на предлагането. Фючърсите в Лондон поевтиняха с 12,7% до най-ниско ниво от март 2002 г., а в Ню Йорк лекият американски суров петрол падна под 20 долара за барел

* * *
Унгарският премиер Виктор Орбан получи правото да управлява страната с укази, което поставя страната единствено под неговото командване. Парламентът на Унгария одобри правото на Орбан да "прескача" институцията за вземането на всички важни решения. Конституционният съд, в който Орбан има доверени лица, ще бъде основният орган, който ще може да перазглежда тези решения. Правителствата по целия свят поемат извънредни правомощия, за да се борят с коронавируса, блокирайки всички аспекти на ежедневния живот и затваряйки граници, на малко кабинети си позволяват подобни действия без да сложат крайна дата

 

На подобна тема

Най-четеното от последните дни