Деца и възрастни ще участват в изложбата „Строежко“ в Стара Загора

Park Mall Стара Загора съвместно с „Музейко“ и с подкрепата на Община Стара Загора организират едно от най-креативните строителни предизвикателства за летния сезон в Стара Загора. Изложбата „Строежко“ ще гостува в търговския център от 22 юни до 21 юли и ще посреща деца и възрастни от 1 до 99 години.

stroezhkoС помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя, конструкторите ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или космически кораби, коли, самолети и животни. Образователните ползи от проекта са наистина много - логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика, съобщават организаторите.

Изключително адаптивната и креативна зона на „Строежко“ предлага образователни занимания за всички възрасти със специален акцент върху най-малките посетители на „Музейко” – от 18 месеца до 5 години.

Изложбата ще бъде отворена за посетители от 22 юни до 21 юли, петък, събота и неделя от 11:00 до 19:00 часа на етаж 1, надпартерен.
В тези дни ще има професионални аниматори, които заедно с децата ще творят и строят. Входът за всички е безплатен.

www.infoz.bg  www.infoz.bg