Партия АБВ номинира Илия Златев за кандидат за кмет на Стара Загора

Областният председател на партия АБВ в Стара Загора Илия Златев спечели единодушно подкрепата на съпартийците си да бъде издигнат за кандидат за кмет на Стара Загора. На проведеното заседание на Общинския съвет на АБВ бяха номинирани и кандидатите за общински съветници на областния град.

ilia zlatevВодач на листата е Илия Златев.

Всички предложения ще бъдат подложени на гласуване на Общо събрание на общинската организация на АБВ на 16 юли 2015 г. Решенията ще бъдат изпратени за съгласуване на Изпълнителния съвет на партията в София.

На заседанието на 8 юли са номинирани и кандидати за кметове на няколко населени места в община Стара Загора.

Илия Златев е зам.-кмет на Стара Загора в двата мандата на д-р Евгений Желев. В момента ръководи Областно пътно управление - Стара Загора.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор