Почивна база "Мини Марица-изток" - всичко необходимо за отдих

Почивната база на "Мини Марица-изток" на Старозагорски бани предлага отлична възможност за отдих и забавления на изключително достъпни цени на всички. Комплексът може да се ползва от всички желаещи да прекарат свободното си време на приятно и спокойно място, близо до природата.

Информационният сайт www.infoz.bg вече ви запозна с възможността да се разхладите със семейството и приятелите на просторните два басейна на базата, която се намира на 15 км от Стара Загора. Ето какво още можете да получите ако сте гости на хотелския комплекс.

Почивна база Хотелът на почивната база на "Мини Марица-изток" разполага със 160 легла. Повечето стаи са двойни и цената им за един ден е 41,74 лева. Тройните стаи са 6 на брой и нощувката в тях струва 63 лева. Има и 12 апартамента с цена от 91 лева, уточни Тенко Тенев – управител на почивната база "Мини Марица-изток".

Гостите на хотела могат да ползват спа и уелнес център, който е оборудван с много добра апаратура. Извършват се възстановителни процедури, масажи, мануална терапия. Желаещите могат да ползват сауна, джакузи и солариум. За любителите на спорта до басейна има тенис корт и мини игрище за футбол.

Ресторантът на почивната база е с капацитет от 200 места. Особено предпочитана през летните месеци е верандата, която помага на посетителите да почиват в прохлада и спокойствие в разгара на летните жеги. Менюто на ресторанта е насочено най-вече към традиционната българска кухня.

Цената и качеството, които предлагаме, са изключително конкурентни. Ресторантът е подходящ както за семейни тържества, така и за бизнес семинари и фирмени срещи. Използваме пресни продукти като спазваме всички регламентации, разказа Койчо Коев - управител на ресторанта.

Почти всеки уикенд ресторантът е предпочитан домакин за сватбени тържества с подходящо аранжирана за празника зала.

Почивната база на "Мини Марица-изток" на Старозагорски бани разполага още с голяма конферентна зала със 100 места и две малки с капацитет от по 25 места. Те са климатизирани и са оборудвани с цялата необходима техника за провеждане на различни форуми.

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg