Община Стара Загора подписва договор за пет нови автобуса

На 14 юли 2015 г. в 11:00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще бъде подписан договор за производството на 5 съчленени автобуса за градския транспорт на областния град. Те са в рамките на проведена обществена поръчка за доставка на 55 нови дизелови автобуса от висок екологичен клас.

Община Стара Загора подписва договор за нови автобусиИзбраният изпълнител е „Сор Липхави“ ООД - Република Чехия. Срокът за изпълнение на дейностите по договора е 117 календарни дни, според офертата на избраната фирма.

Общата цена за изпълнение на договора е  3 373 806 лева, без ДДС.

Доставката ще бъде финансирана от спестен ресурс от изпълнението на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 - 2013, като допълнителен компонент в обхвата на проект „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора“.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)



barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор