Топ готвачи ще приготвят вкусни изкушения в Голямото зелено яйце

Четири степенно меню, приготвено на барбекюто Голямото зелено яйце и презентирано на живо, организира Шефс клуб. Изкусителната вечеря ще се състои на 30 юли 2015 г. от 20:30 часа в ресторант Muziqato в Стара Загора. Председателят на клуба Тони Иванов има добър опит в работата си с професионалното барбекю.

Петър Йоргов и Тони Иванов - на най-големия в света барбекю фестГлавният готвач на ресторант Muziqato участва неотдавна в най-големия в света барбекю фест и сподели впечатленията си за читателите на www.infoz.bg.

Майсторите в кухнята ще направят салата от Розов домат, прясно изпечени пиперки, опушен патладжан с чипс от хикория и римски хляб с розмарин и морска сол и сушени маслини приготвени на „Big Green Egg”.

Четиристепенното меню включва още филе от норвежка сьомга опушена с ябълка и билки на “Big Green Egg”, гарнирана с ризото със скариди, микс от зелени салатки и лимон.

Вариация от изпечена пилешка руладина с плънка от смокини и топено сирене, телешки медальон и свински врат с нашия специален домашно приготвен BBQ сос, лук изпечен в морска сол, мачкани картофи с балкански подправки, е третото ястие.

Десертът ще бъде шоколадов кейк в „Big Green Egg”, сладолед от печен и опушен банан, шоколадов бонбон с лавандула.

Цената на куверта е 35 лева
За резервации: 0888 000 350

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема