дарителска кампания за лечението на Камелия Добрева

На рождения си ден Живко Тодоров инициира дарителска кампания за лечението на Камелия Добрева

На 21 септември 2019 г. кметът на Стара Загора Живко Тодоров навършва 38 години и обяви, че ще отбележи личния си празник с благотворителна инициатива. Целта е да се съберат необходимите средства за лечението на млада жена от Стара Загора, което се извършва в Германия.

Удоволствие е за мен да Ви поканя на рождения си ден да споделим, макар и скромно, личния ми празник. Този път се надявам да сме повече хора, защото искам да подкрепим каузата за спасението на Камелия Добрева – казва в поканата си, която е отправена към всички старозагорци Живко Тодоров.

Камелия Добрева е от Стара Загора, на 32 години и страда от остра Т-лимфобластна левкемия, а сумата от 300 000 евро, която е необходима за нейното лечение, е непосилна за семейството.

Ще бъда по-щастлив на рождения си ден, ако вместо подаръци и цветя, съберем добрина!с тази думи Живко Тодоров призовава всеки, който има възможност да се включи в благотворителната инициатива.

Той разчита на съпричастност от страна на всички и на парични дарения, които могат да бъдат направени не само в конкретния ден, а също и преди и след това.  

Благотворителното събитие е от 19:00 часа в Регионалния исторически музей – на приземния етаж, Лапидариума и Античната улица. Всеки може да реши дали да помогне като използва дарителските кутии или дарителските сметки, които са в Банка ДСК:

  • EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852 - Kameliya Dobreva
  • BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817 BIC: STSABGSF - титуляр: Камелия Добрева Добрева
  • Pay Pal - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Повече за кампанията: https://www.facebook.com/zaedno.za.kameliq

 

Добри Добрев - бащата на Камелия - говори за надеждата

 

Живко Тодоров: „Благодаря Ви, че Ви има и, че имате сърца!”

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

На подобна тема