Живко Тодоров: Емил Христов е най-достойният водач на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ - Стара Загора номинира на заседание на общинската организация, проведено на 14 юли 2015 г., 56 кандидати за общински съветници за предстоящите местни избори на 25 октомври 2015 г. Първоначално предложенията бяха 58, но двама се оттеглиха.

emil hristov stara zagora„Настоящият председател на местния парламент и общински координатор на ГЕРБ - Стара Загора Емил Христов е най-достойният за водач на листата. Той винаги е защитавал интересите на партията и е подкрепял работата на ръководството на Община Стара Загора в интерес на жителите на града” - заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е и областен координатор на управляващата партия.

Той благодари на всички настоящи общински съветници от групата на ГЕРБ за лоялната и градивна работа през тези близо 4 години и добави, че бъдещите им колеги трябва да бъдат инициативни и да са в постоянен контакт с хората.

Живко Тодоров подчерта, че местните старейшини от ГЕРБ са били реален коректив на кметската администрация, което е от изключителна важност. „Единни сме, силни сме и ще дадем всичко от себе си за доброто бъдеще на Стара Загора и общината” - каза по време на събранието кметът на областния град Живко Тодоров.

Маноил МаневНа заседанието на ПП ГЕРБ - Стара Загора бяха издигнати общо 58 номинации, но двама от предложените за кандидати за общински съветници си направиха отвод. Единият е настоящият зам.-областен управител на Стара Загора Маноил Манев.

Сред номинираните за кандидати за общински съветници на Стара Загора е Николай Николов - кмет на село Калитиново. Той е човек, познаващ проблемите на малките населени места и по този начин ГЕРБ дава възможност в бъдещия Общински съвет гласът на хората, живеещи в селата, да бъде защитен отблизо.

Последната дума за подреждането на номинираните за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора има Изпълнителната комисия на партията.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg

Светът

Цената на петрола се срина. Икономическата блокада заради коронавируса и търговската война между Русия и Саудитска Арабия доведоха до свиване на търсенето и многократно увеличение на предлагането. Фючърсите в Лондон поевтиняха с 12,7% до най-ниско ниво от март 2002 г., а в Ню Йорк лекият американски суров петрол падна под 20 долара за барел

* * *
Унгарският премиер Виктор Орбан получи правото да управлява страната с укази, което поставя страната единствено под неговото командване. Парламентът на Унгария одобри правото на Орбан да "прескача" институцията за вземането на всички важни решения. Конституционният съд, в който Орбан има доверени лица, ще бъде основният орган, който ще може да перазглежда тези решения. Правителствата по целия свят поемат извънредни правомощия, за да се борят с коронавируса, блокирайки всички аспекти на ежедневния живот и затваряйки граници, на малко кабинети си позволяват подобни действия без да сложат крайна дата

 

Най-четеното от последните дни