Херо е новият старши треньор на Берое

Херо е новият старши треньор на „Берое“

Ръководството на Професионален футболен клуб „Берое“ прие оставките на досегашния треньорски екип в състав Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Ивайло Младенов, на които благодари за съвместната работа и пожелава успех. Новият старши треньор на „Берое“ ще бъде Димитър Димитров - Херо, който ще проведе своята първа тренировка с отбора на 24 октомври в 16 часа.

Петър Колев

В екипа му ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Димитър Димитров е на 60 г., роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския „Иртиш“ (Павлодар).

Петър Колев е на 44 г., роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за „Берое“ във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на зелено-белите през сезон 2009/10 г.

Георги Чиликов

Георги Чиликов е на 41 г., роден в Бургас. Като футболист е шампион на България и трикратен носител на Купата на страната.

 

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24