120 абсолвенти получиха дипломите си от Аграрния факултет на Тракийския университет

120 абсолвенти получиха дипломите си от Аграрния факултет на Тракийския университет

120 абсолвенти, завършили „Рибовъдство и аквакултури“, „Агрономство“, „Зооинженерство“, „Аграрно инженерство“ и „Екология и опазване на околната среда“ в Аграрния факултет на Тракийски университет, получиха своите дипломи.Тържествената церемония се проведе на 5 декември в новия културен център „Стара Загора” Отличник на випуска е Албена Бекярова, бакалавър „Екология и опазване на околната среда“.

42-ма абсолвенти получиха грамота и поздравления за отличен успех.

„Вие сте шанса да бъдем по-ефективни, да постигаме повече и добри резултати. Вие отговаряте на предизвикателствата на днешното време и ние имаме нужда от вас“ – каза в приветствието си към абсолвентите министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Тя подчерта, че Тракийският университет има заслужено право да се гордее със своите студенти, както и благодари за ползотворната съвместна работа с министерството по различни ресорни казуси.

„С особено вълнение заставам пред вас днес, за да ви поздравя. Радвайте се на здраве и успех. Показвайте на практика това, което научихте през тези години“ - обърна се към аудиторията и председателят на Общинския съвет Мария Динева.

Пожелания за успешна реализация отправиха още деканът на Аграрния факултет доц. д-р Димитър Панайотов и ректорът на Тракийския университет доц. д-р Добри Ярков.

Тържествена церемония по дипломиране

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: