Информационна среща за земеделските производители ще се проведе в Стара Загора

Информационна среща за земеделските производители ще се проведе в Стара Загора

Информационна среща за земеделските производители ще се проведе със заместник-министъра на земеделието, храните и горите Лозана Василева и експерти на Министерство на земеделието, храните и горите. Тя ще се състои на 11 февруари от 14:30 часа в зала № 1 на хотел „Верея“. Ще бъдат представени нови моменти в условията по схемите за директни плащания.

Експертите ще акцентират още на подаване на заявления за подпомагане; предстоящи приеми по Програмата за развитие на селските райони през 2020 г.; новости при държавните помощи през настоящата година и др.

На срещата ще присъстват представители на Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ - Стара Загора, Областна дирекция по безопасност на храните, Национална служба по съвети в земеделието, Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството и Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

Световната здравна организация повиши степента на глобалния риск от коронавируса от "висока" на "много висока"

* * *
Срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган планират среща в Москва на 5 или 6 март. Тя е на фона на предприета от турската армия офанзива на територията на Сирия в провинция Идлиб. Съобщава се за над 300 жертви от страна на сирийската армия

* * *
Стотици бежанци вървят през територията на Турция към границата на Гърция

* * *
Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

3 mart 2020

На подобна тема

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020