Държавна опера - Стара Загора отменя всички спектакли заради регистрирани случаи на коронавирус в България

Държавна опера - Стара Загора отменя всички спектакли заради регистрирани случаи на коронавирус в България

Във връзка с решение на извънредното заседание на Министерския съвет днес относно регистрирани случаи на COVID-19, съгласно Заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, Държавна опера - Стара Загора предприема предпазни мерки. Отменят се всички спектакли за деца до второ нареждане. Отменят се всички спектакли и концерти от програмата на Старозагорската опера – до второ нареждане.

Спектакълът на балета „Дон Кихот“ с участието на премиер солиста на балета на Виенската щатсопер Денис Черевичко, планиран за 17 март на сцената на Старозагорската опера, се отменя. Следващата възможна дата, съобразена с ангажиментите на Денис Черевичко, ще бъде уточнена до края на седмицата.
Всички закупени билети важат за следващата дата без презаверка! Сумите за закупени билети се възстановяват на касата на Операта.

Спектакълът на операта „Африканката“ от Джакомо Майербер, планиран да бъде представен на 14 март на сцената на зала 1 на Националния дворец на културата - София, се отлага за 6 октомври 2020 година.

Важно! Закупените билети за „Африканката“ важат без презаверка за 6 октомври.

Всички зрители, които желаят да върнат закупените билети за спектакъла на операта „Африканката“ могат да го направят най-късно до 14 април 2020. Сумата за билетите, закупени от касите на НДК се възстановява на място. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg: с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. С наложен платеж или по банков път – хората трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim, намиращ се на ул. „6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема