Отменят се още от въведените допълнителни противоепидемични мерки в Стара Загора

Отменят се още от въведените допълнителни противоепидемични мерки в Стара Загора

Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров се отменят още от въведените допълнителни противоепидемични мерки. Считано от 21 април се възстановява работата на кафе-автомати и вендинг машини, намиращи се на територията на община Стара Загора. Собствениците на съоръженията трябва да осигурят ръкавици за еднократна употреба на клиентите си.

Платеното кратковременно паркиране в границите наЗелена зона“ започва да работи също на 21 април с обичайното си работно време – от 8:00 до 18:00 часа – от понеделник до петък, а в събота от 9:00 до 14:00 часа.

Посещенията на всички културни институции – музеи, библиотеки, куклен театър, драматичен театър и опера, както и на децата в детски ясли и детски градини, продължава да е преустановено до отмяната на извънредното положение, обявено с Решение от 13.03.2020 г. от Народното събрание на Република България.

Препис от Заповедта е връчен на кметове и кметски наместници на територията на общината, заместник-кметове, секретаря на Общинска администрация и директора на Областна дирекция на МВР - Стара Загора за сведение.

Контрол по изпълнение на заповедта е възложен на секретаря на Община Стара Загора.

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема