В Стара Загора стартира онлайн инициативата Улови момента

В Стара Загора стартира онлайн инициативата „Улови момента“

Туристическият информационен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите, организират онлайн лятна инициатива „Улови момента“. В нея могат да се включат всички жители и гости на града, като изпратят свои снимки от красиви кътчета на Стара Загора.

„Изпратете ни снимки, които са запечатали вашите незабравими моменти от Града на липите, правите улици и поетите, а ние ще ги публикуваме, за да вдъхновим повече хора да посетят и да се насладят на Стара Загора“ - призовават организаторите.

Предложения могат да се изпращат като лично съобщение на фейсбук страницата на Туристически информационен център - Стара Загора до 31 август, където ще бъдат публикувани всички кадри. Участниците в кампанията ще могат да спечелят един от девет ваучера на стойност 30 лева от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, Ресторант „Орфейда“ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант The Fat Chef, Hello caffe и клуб Il Mondo.

Тегленето на печелившите ще бъде на случаен лотариен принцип и ще се излъчи онлайн на 1 септември. Победителите ще получат наградите си на специален коктейл.

www.infoz.bg  www.infoz.bg