Всяка сряда през август в Стара Загора - дихателни упражнения за тонус

Желаещите да участват в дихателни упражнения за дълголетие и тонус имат възможност всяка сряда през месец август 2015 г. да посещават площадката пред Летния театър в парк „Митрополит Методий Кусев“ в Стара Загора.

Откритите уроци на спортните специалисти ще се провеждат от 8:30 часа, напълно безплатно. Физическите занимания ще бъдат под наблюдение и под звуците на успокояваща музика, разказа за инициативата на Община Стара Загора за летен спорт гл. експерт Асен Асенов.

Спорт за всички„Първоначално уговорката беше да се провеждат всеки петък от август, но тъй като предимно се включват дами със спортен дух от третата възраст, изместихме срещите за сряда, за да им е по-удобно“ - уточни Асенов.

От началото на най-горещия летен месец Общината реализира лятна кампания „Спорт за всички“. Всяка събота от 7:00 до 9:00 инструктори по Тае - бо предават открит и безплатен урок, както и комплексни физически занимания, до фитнес площадката близо до игрището за бадминтон.

Община Стара Загора отчита засилен интерес от страна на старозагорци към инициативите за колективни спортни занимания на открито и обмислят вариант да продължат и занапред, при подходящи метеорологични условия.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД