Приключи ремонтът на спортна зала Стара Загора

Приключи ремонтът на спортна зала „Стара Загора“

Приключиха дейностите по ремонта на Общинска спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ). Официалното откриване на спортното съоръжение ще се проведе на 5 октомври (понеделник) от 17:00 часа. Изцяло подменена е старата настилка, като на нейно място е поставена нова професионална дървена спортна система на немската фирма Haro, един от лидерите в производството на спортни настилки.

След разчертаване с професионална боя е постигнат завършен вид на игралното поле, което отговаря на изискванията на FIBA за провеждане на състезания от национален и международен мащаб. Настилка на фирма Haro е поставена и в спортна зала „Иван Вазов“ през 2017 година, където се провеждат голяма част от спортните събития на закрито.

Строително-ремонтните дейности включваха още подмяна на дограмата в залата с шесткамерна PVC и алуминиева дограма, както и ремонт на съблекалните и санитарните помещения.

Цялостното подобрение възлиза на малко над 256 хил. лева, а изпълнител на обекта беше фирма „Зара Строй“ ООД.

По време на откриването ще бъдат наградени баскетболните отбори на момичета и момчета до 12 години, републикански шампиони за 2020 г. От 18:00 часа ще се проведе контролна среща между мъжките отбори на БК „Берое“ и БК „Ямбол“.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24