Стартира онлайн конкурс Коледните вълшебства

Стартира онлайн конкурс „Коледните вълшебства“

Община Стара Загора обявява онлайн конкурс на тема „Коледни вълшебства“, в който могат да участват малки и големи. "Всички ние с трепет и вълнение очакваме настъпването на най-светлите християнски празници, които носят в себе си вярата в доброто, надеждата за щастие и любовта, която изпълва сърцата ни.

Коледа влиза магически в домовете ни, понесла пълния с емоции, очарования и скрити вълшебства чувал. Тя идва с топлината от запаления огън, със събралата се около трапезата фамилия, с бодрата песен и благослов на коледарите, с пъстрите подаръци под елхата, с тихата бяла нощ, с грейналите усмивки по щастливите детски лица!“ - се казва в посланието на всички организаторите от отдел „Култура“ в Община Стара Загора. Те приканват всички да споделят своите съкровени очаквания „Нарисувайте своите крилати мечти, разкажете ни за вашия празник“ - допълват още те.

За да участвате в конкурса трябва да харесате страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“, да споделите публикацията и да изпратите на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. снимка или видеоклип на вашето коледно вълшебство, заедно с кратко послание, име, адрес, възраст и телефон за връзка.

Заявилите участие могат да изпращат от името само на един автор, не повече от две творби. Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“. Срокът за изпращане на снимки и творби е 14 декември.

Всеки участник ще получи индивидуална коледна грамота, а организаторите от отдел „Култура“ ще отличат трима от най-атрактивно представилите се и те ще получат и специален коледен магичен сет – украса, който да допълни празничното настроение в дома.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: