Приключи първа фаза на националния имунизационен план

Приключи първа фаза на националния имунизационен план

2033 души в област Стара Загора са обхванати с ваксина срещу COVID-19 към 8 февруари. 624 от тях са със завършена имунизация (поставена и втора доза). На 9 февруари приключи първа фаза с имунизирането на 24 души. Поставянето на ваксини на желаещите от втора фаза започна на 3 февруари и до днес са обхванати общо 342 души.

240 от тях са педагогически и непедагогически персонал от училищата в общините Стара Загора и Казанлък, 42 души са персонал в социални заведения, а 56 са потребители на услуги в социални заведения и дневни центрове в община Стара Загора.

През периода 10 – 12 февруари ще продължи ваксинирането на педагогически и непедагогически персонал от училищата в общините Стара Загора и Казанлък.

Днес Регионална здравна инспекция – Стара Загора получи още 145 флакона или 870 дози за 435 души от ваксината на Pfizer-BioNTech.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема