Започва второто пръскане против кърлежи в Стара Загора

На 1 септември 2015 г. започва второто третиране срещу кърлежи в община Стара Загора. По график на 1 и 2 септември ще бъдат пръскани площи в селата, а на 4 септември от 20:00 часа започва обработката на детски площадки, междублокови пространства, кучешки градинки и паркове в града и кварталите.

Третиране срещу кърлежи в община Стара ЗагораДетските заведения и социалните домове ще бъдат обработени на 5 септември.

Създадена е организация за предварително окосяване на площите, подлежащи на обработка. Третирането на тревните площи в града ще се извършва едновременно от 3 екипа, а в детските и социалните заведения - от два. Със заповед на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров са определени длъжностни лица, които да следят за изпълнението на дейностите и да присъстват при извършването и приемането на работата за съответните обекти.

Община Стара Загора си запазва правото за промени в графика при наличие на неподходящи климатични условия, за което гражданите ще бъдат уведомени своевременно.

karlezh aceria anthocoptes

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор