Увеличават се положителните резултати за COVID-19 в триажния кабинет в Стара Загора

Увеличават се положителните резултати за COVID-19 в триажния кабинет в Стара Загора

Триажният кабинет в Стара Загора приема граждани всеки делничен ден, от 8:30 до 12:30 и от 13:30 до 17:30 часа, а в почивните дни през тази седмица - от 10:00 до 16:00 часа, съобщи управителят на „Диагностично консултативен център – I“ д-р Георги Лисичков. Той заяви, че през почивните дни има прегледани близо 80 пациенти като положителните резултати от направените бързи антигенни тестове са над 40 на сто.

През последната седмица се увеличава броят на гражданите, които посещават триажния кабинет. Хората с грипоподобни симптоми се преглеждат от специалист, който назначава подходяща терапия.

Триажният кабинет е обособен на територията на „Диагностично консултативен център – I“, намиращ се в сградата на бившата Детска поликлиника, на бул. „Руски“ 62. Входът за хора със симптоми е само от юг от ул „Димитър Наумов“ и работи по предварително изготвен график, който се оповестява ежеседмично на входа на Центъра. Обслужването на пациентите в кабинета е безплатно за жители на община Стара Загора.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема