▶️ Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Гласувам за стабилен парламент

Гласувам за стабилен парламент с повече експертиза, който да работи за хората, защото от това зависи живота на всички нас – каза пред журналисти кметът на община Стара Загора Живко Тодоров след като упражни правото си на глас. „Радвам се, че има висока избирателна активност – 20% към 12:00 часа. Нека хората да гласуват, защото управляващите в крайна сметка са отражение на това, което хората ще изберат“ – добави кметът.

todorov 02

Той гласува с хартиена бюлетина в секционна комисия № 68, тъй като преди това машината засече. Живко Тодоров коментира, че това е ясен знак, че е необходима прецизна техническа подготовка, ако трябва да се премине изцяло към машинно гласуване. „Ако този начин на гласуване беше оставен без алтернатива на тези избори, давате си сметка какви опашки от хора щяха да се образуват, докато проблемът бъде отстранен, или машината бъде сменена“ - заяви кметът на Стара Загора.

 

 

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не успя да гласува с машина при избора на народни представители на 4 април 2021 г.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема

Най-четеното от последните дни