Второто есенно издание на БАТА Агро започва на 8 септември в Стара Загора

Второто есенно издание на БАТА Агро започва на 8 септември в Стара Загора

Зам.-министърът на земеделието и храните Георги Костов ще открие БАТА Агро. Второто есенно издание на селскостопанското изложение ще се проведе от 8 до 11 септември 2015 г. на летището в Стара Загора.

БАТА АгроЩе бъде представена най-актуалната агротехника - с тест драйв и демонстрации в работни условия, семена, торове и препарати.

БАТА Агро Есен ще бъде открито на 8 септември от 11:00 часа в присъствието на представители на областната и общинската администрация на Стара Загора, членове на Българската асоциация на търговците на агротехника, чуждестранни гости, земеделски производители и др. Официалната програма ще продължи с обиколка на изложбените площи.

От 14:00 до 16:00 часа в пресцентъра на изложението ще се проведе информационен семинар за мерките по Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020, организиран съвместно с Министерство на земеделието и храните.

infoz autor www.infoz.bg

Светът

Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

* * *
Япония затваря училищата си от 2 март заради новия коронавирус

* * *
Град в китайската провинция Хубей, където е епицентърът на епидемията от коронавируса, ще плаща на жителите си по 10 000 юана (1426 долара), ако по своя инициатива съобщят, че имат симптоми на болестта и след тестване тя бъде потвърдена

3 mart 2020

На подобна тема

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020