Старозагорски младежи организират великденска благотворителна кампания

Младежкият общински съвет в Стара Загора организира за трета поредна година благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш“. В тези трудни времена човек винаги трябва да гледа как да се приспособява към дадената среда. Инициативата има за цел да помогне на човек в нужда. „Всички можем да бъдем добри, съпричастни и състрадателни не само по време на големите християнски празници, но и през цялата година.

kampania copy 1 copy

Ако искаш да зарадваш, направи скромно дарение на човек в нужда, за който един топъл обяд или хранителен пакет означава много. Нека отворим сърцата си, за да дарим и зарадваме! - казват членовете на МОС.

Младежите призовават в кампанията да се включи всеки, който има желание и може да отдели поне един пакет хранителни продукти или консерви с дълготраен срок на годност. Събраните продукти ще бъдат предоставени на социалната кухня към православния храм ,,Св. Паисий Хилендарски“, намиращ се в кв. „Зора“. Организаторите припомнят, че хранителните пакети (боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви) трябва да са с дълъг срок на годност и без нарушение на опаковката.

Даренията ще се събират в Младежкия дом, намиращ се на бул. „Св. Патриарх Евтимий” 176 до 29 април - всеки работен ден от 08:30 до 17:30 часа. За повече информация - тел. 042 639974, за учениците – от представителя на Младежки общински съвет в съответното училище.

www.infoz.bg  www.infoz.bg