ПФК Берое е с нов треньорски щаб

ПФК „Берое“ е с нов треньорски щаб

ПФК „Берое“ официално е с нов треньорски щаб, който ще води отбора. В него влизат четирима бивши играчи на „зелено-белите“, с дългогодишен стаж в старозагорския клуб. Начело на отбора застава Петър Колев, негови помощници ще бъдат Слави Жеков, Пламен Липенски, който ще продължи да отговаря за кондиционната подготовка и Ивко Ганчев, който ще готви вратарите.

Първият двубой на треньорския щаб ще бъде още в събота, когато „Берое“ гостува на „Монтана“, съобщиха от пресслужбата на старозагорския клуб.

Петър Колев е роден в Хасково. Като футболист има 98 мача за „Берое“ във всички турнири. Колев беше старши треньор на дублиращия отбор на старозагорци през сезон 2009/10 г. Шампион е на България с „Локомотив“ (Пловдив). Той беше и помощник-треньор на „зелено-белите“ през последната една година и половина.

Слави Жеков е роден в Стара Загора. Като футболист има 194 мача за „Берое“ във всички турнири. Носител е на Купата на България със „зелено-белите“. Жеков бе старши треньор на отбора до 17-годишна възраст през настоящия сезон.

zhekov

Ивко Ганчев е роден в Стара Загора. Като футболист има 183 мача за „Берое“ във всички турнири. Шампион на България със „зелено-белите“. Ганчев има дългогодишен опит като треньор на вратарите, помощник и старши треньор.

I Ganchev

lipenski

Пламен Липенски е роден в Стара Загора. Като футболист има 234 мача за „Берое“ във всички турнири. Шампион на България със „зелено-белите“. Липенски заемаше позицията в три от предишните треньорски щаба и водеше временно отбора като старши треньор.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават успех на новия екип!

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)

Теми: