Среща ИТ и ТИ ще се проведе в Стара Загора

Среща „ИТ и ТИ“ ще се проведе в Стара Загора

Първата по рода си среща „ИТ и ТИ“ ще се проведе в Стара Загора. Тя е предназначена за преподаватели по предметите с технологична насоченост и ученици от старозагорските училища. Конференцията се организира от Сдружение „Устойчиво училище“ и Община Стара Загора, и е насочена към всички ученици от 7 до 12 клас, които имат интерес да продължат образованието си в специалности и профили, свързани с информационните технологии или вече се обучават в такива.

Срещата ще се проведе на 13 май от 13:00 часа в Културен център „Стара Загора“.

За първи път ще се съберат на една сцена специалисти, които ще разкажат за своя път към успеха от Стара Загора до управители на някои от водещите ИТ компании в България. Те ще споделят с учениците ключови моменти от своя опит, практически съвети, които са им разкрили нови възможности за професионално и личностно развитие. Ще разкажат за най-интересните моменти от своята кариера, за компаниите и бизнеса си, и за бъдещето на ИТ индустрията. Ще отговорят на всички въпроси, които вълнуват учениците и ще могат да ги насочат към най-актуалните и търсени специалности, и професии на бъдещето.

В 13:00 часа започват лекциите за ученици от 7 клас, а от 15:30 часа – за ученици 8 – 12 клас, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Можете да се присъедините към събитието във Facebook, за да се запознаете с лекторите, да зададете предварително въпроси и теми, които Ви вълнуват. Там ще публикуваме информация за лекторите, интересни материали и новините около събитието. Включете се тук: https://www.facebook.com/events/865203384031803/ .

Поради въведените противоепидемични мерки в страната, носенето на лични предпазни средства е задължително.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber