Кузман Илиев представя книгата си „Кой контролира парите ни?“

Кузман Илиев – икономически и политически анализатор, докторант по финанси, журналист и продуцент – представя в Стара Загора книгата си „Кой контролира парите ни? Власт, спекула и манипулации“. Събитието е на 13 май, от 18:00 часа, в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора. Книгата на Кузман Илиев обобщава статии по отделни важни теми, подчинени на реалността, които засягат живота на всеки човек.

kuzman iliev kniga pari

Защо инфлацията прави войните по-вероятни?

Капитализмът ли е виновен за кризите?

Защо и как социалните мрежи налагат „мека“ цензура?

Пари или инвестиция е биткойн?

Как да оцелеем по време на икономическа криза?

Идва ли залезът на цивилизацията и има ли противоотрова?

Това са само част от темите, върху които авторът хвърля нова светлина, помагайки за по-доброто разбиране на света на икономиката и на политиката – вчера, днес и утре.

Кузман Илиев е лектор в специалността „Теория на парите“ в катедра „Финанси и кредит“ в Стопанска академия „Димитър Ценов“. Магистър по публичен мениджмънт от IEP Тулуза, Франция. Студент на годината на Нов български университет за 2009 г. Автор и водещ на редица телевизионни предавания, като един от последните му проекти е авторското предаване за икономика и политика „Плюс – Минус“ по Нова телевизия. Съосновател и изпълнителен директор на продуцентска къща Cadre. Продуцира първия български финансов трилър, който ще излезе по кината през есента на 2021 г.

korica parite ni

Събитието в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на ковид-19.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg