Областна управа ще организира среща между бизнеса и училищните директори

Областна администрация - Стара Загора ще инициира среща между директори на училища от региона и работодатели в края на месец октомври. Целта на форума е да се изясни от какви кадри и специалисти има нужда бизнесът на Старозагорска област.

Мариана Кръстева и Георги РановТака училищните ръководители ще имат възможност да планират за следващата учебна година паралелки със съответните специалности в училищата.

Това съобщи зам.-областният управител Мариана Кръстева. Тя участва заедно с областния управител инж. Георги Ранов в заседанието на директорите на училища от Старозагорска област, което по традиция се провежда преди началото на всяка учебна година и се организира от Регионалния инспекторат по образование. На нея присъстваха и представители на всички институции, свързани със сигурността и здравето на децата.

Инж. Ранов и Мариана Кръстева поздравиха преподавателите и им пожелаха и успешна учебна година.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Областна управа - Стара Загора)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор