„Рок и бира, бира и рок“ завладява Стара Загора

Всички любители на рока в Стара Загора ще могат да се насладят на завладяващ рокмаратон в петък (16 юли 2021 г.)  от 19 часа на живо на сцената в парк „Артилерийски“. Участие в концерта под надслов „Рок и бира, бира и рок“ ще вземат млади рокбанди. Събитието е част от инициативата на Община Стара Загора „Уикенди под липите“. Първи на сцената ще се качат „The dead captain“, който ще изпълнят авторски парчета и кавъри на световни хитове.

Старозагорската група „Down Town“ ще представи за първи път пред публика два нови сингъла, както и част от песните от техния най-нов албум.

Perfect Stranger ще забият отново на старозагорска сцена и ще представят колаборация от авторска музика и изпълнения от последния проект на групата, а именно Scenes from a Lifetime (Dream Theater Tribute). Преливащи от алтернативен до прогресив рок Perfect Stranger ще въвлекат присъстващите в поток от строга и интуитивна организация на музикалните елементи. За феновете на съвременната рок музика това ще бъде преживяване, храна за душатар към която ще искат да се връщат винаги, коментират организаторите.

rock sz

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber