„Рок и бира, бира и рок“ завладява Стара Загора

Всички любители на рока в Стара Загора ще могат да се насладят на завладяващ рокмаратон в петък (16 юли 2021 г.)  от 19 часа на живо на сцената в парк „Артилерийски“. Участие в концерта под надслов „Рок и бира, бира и рок“ ще вземат млади рокбанди. Събитието е част от инициативата на Община Стара Загора „Уикенди под липите“. Първи на сцената ще се качат „The dead captain“, който ще изпълнят авторски парчета и кавъри на световни хитове.

Старозагорската група „Down Town“ ще представи за първи път пред публика два нови сингъла, както и част от песните от техния най-нов албум.

Perfect Stranger ще забият отново на старозагорска сцена и ще представят колаборация от авторска музика и изпълнения от последния проект на групата, а именно Scenes from a Lifetime (Dream Theater Tribute). Преливащи от алтернативен до прогресив рок Perfect Stranger ще въвлекат присъстващите в поток от строга и интуитивна организация на музикалните елементи. За феновете на съвременната рок музика това ще бъде преживяване, храна за душатар към която ще искат да се връщат винаги, коментират организаторите.

rock sz

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24