"Берое" - "Лудогорец" на 12 септември от 20:00 часа

"Берое" - "Лудогорец" на 12 септември от 20:00 часа

„Берое“ посреща шампиона „Лудогорец“ в двубой от VIII кръг на „А“ футболна група на 12 септември 2015 г. от 20:00 часа. Таско Тасков от София ще ръководи съботния сблъсък. Билети за срещата са в продажба в системата на eventim още от вторник, като цените на пропуските са 5 лв. за ученици и пенсионери и 8 лв. за всички останали.

Десният бранител на домакините Атанас Зехиров претърпя хирургическа интервенция от херния и ще остане извън сметките на наставника Петър Хубчев. Всички останали футболисти в лагера на „Берое“ са готови за срещата.

По време на двуседмичната почивка в шампионата зелено-белите изиграха една приятелска среща срещу „Спартак“ (Плевен), загубена от „старозагорци“ с 0:3.
Седмица по-рано, в изминалия кръг на първенството „Берое“ надделя с минималното 1:0 над „Литекс“ в Ловеч, а „Лудогорец“ като домакин завърши наравно 1:1 със „Славия“.

Във временното подреждане „Лудогорец“ е водач с 14 точки, а старозагорският тим е плътно зад тях с точка по-малко.

Съдийската комисия към БФС нареди Таско Тасков да бъде главен арбитър на утрешния двубой, а негови странични помощници ще бъдат Георги Славов от Плевен и Георги Дойнов от Велико Търново. Допълнителни асистент-съдии са Георги Йорданов от Габрово и Мартин Стоименов от София, а Андрей Николов от Плевен е четвърти рефер. Делегат на БФС ще бъде Владимир Николчев от София, а Петър Петров от Велико Търново ще постави оценка на съдийството.

Това ще бъде 11-ата среща между двата отбора на ниво „А“ група.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на www.beroe.bg)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24