Кампанията „Влез в мрежата“ Стара Загора

Кампанията „Влез в мрежата“ в Стара Загора

Балетът на Държавна опера – Стара Загора по атрактивен начин ще открие кампанията „Влез в мрежата“ при началото на събитиета на 5 август (четвъртък). Младите артисти ще изпълнят танца Йерусалема заедно с хората, присъстващи на събитието, които искат да се включат и да научат стъпките. Така Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“ на Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021 – 2027).

Събитието ще се проведе от 18 часа на 5 август на сцената пред сградата на Община Стара Загора. Партньори на програмата са Община Стара Загора, Държавна опера – Стара Загора, Международен младежки център – Стара Загора, Областен информационен център – Стара Загора и Бюрото по труда. Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Александър Кадиев и Катерина Евро.

eu badeshte

Общо 7 български града са част от кампанията „Влез в мрежата“ – Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София. Събитията са част от Конференцията за бъдещето на Европа. Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са свързани с демонстриране по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да бъдат събрани предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа. Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия. Анкетите от всички събития ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия, с което България се включва в картата на Конференцията. Всеки, който иска да изрази мнението си, ще може да го направи и в сайта на програмата – https://esf.bg/, където анкетата ще бъде публикувана в електронен вариант.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber