Първият учебен ден в Стара Загора започна с "Берое"

Първият учебен ден в Стара Загора започна с "Берое"

1500 първокласници от училищата в Стара Загора получиха беройски тетрадки със снимки и кратка история на любимия футболен отбор. В по-голяма част от училищата подаръците бяха раздадени лично от играчите Иво Иванов, Благой Макенджиев, Веско Пенев, Елиаш и компания.

Инициативата на футболния клуб "В час с "Берое" стана традиционна и тази година се проведе за пети породен път. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях момент – първия учебен ден.

Всички футболисти на "Берое", треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на първокласниците в училище и се надяват повече да спортуват и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

Tom подари на първокласниците беройски тетрадки

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор