Институтът за устойчив преход и развитие организира кръгла маса с международно участие

Институтът за устойчив преходи и развитие към Тракийски университет - Стара Загора организира Кръгла маса с международно участие на тема „Справедлив преход и индустриална модернизация в Централна и Източна Европа“. Събитието ще се проведе онлайн в 14:00 часа централноевропейско стандартно време (15:00 часа българско време) на 27 септември 2021 г.

Ще бъде обсъден балансът между действията по климата, модернизацията на промишлеността и справедливия преход в България. Ще бъдат организирани няколко тематични сесии за разглеждане на различни предизвикателства на прехода и инвестиционни възможности за региони с интензивен въглерод и въглища. В този контекст събитието ще предостави възможност за представяне и популяризиране на напредъка, постигнат в процеса на изготвяне на териториални планове за прехода към най-засегнатите региони.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема