Изборният ден в област Стара Загора започна в спокойна обстановка

Изборният ден в област Стара Загора започна в спокойна обстановка. Секционните помещения на територията на региона са предадени на съответните избирателни комисии. Няма регистрирани нарушения на обществения ред преди началото на изборите. От МВР припомнят, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

izbori 2

Служителите на МВР се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия. Областна дирекция на МВР - Стара Загора е предприела всички необходими мерки за охрана на обществения ред, пожарна безопасност и спокойно протичане на изборния ден, информирато от пресцентъра.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

В днешния ден звената “Български документи за самоличност” при ОДМВР - Стара Загора ще работят извънредно от 08:30 ч. до 19:00 часа.

2021 izbori 01b

2021 izbori 02b

2021 izbori 03b

 

 

Резултатите от изборите за Народно събрание, проведени на 4 април 2021 г.

Резултатите от изборите за Народно събрание, проведени на 11 юли 2021 г.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема