Николай Диков: Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора са хора, които могат да работят в един екип

Политическа партия ГЕРБ в Стара Загора заложи на сериозно присъствие на младите хора в листата с кандидати за общински съветници за предстоящите местни избори на 25 октомври 2015 г. Те са 20 души от общо 51. На предходните местни избори броят им беше 18.

По този начин партията обединява хората с опит и тези, които ще внесат нови идеи, съобщи общинският ръководител Емил Христов, който е и председател на местния парламент за мандат (2011 - 2015 г.).

Най-възрастният кандидат в листата на ГЕРБ в Стара Загора е арх. Иван Райнов, а най-младият - Желязко Атанасов, на 25 г., магистър по публична администрация. Листата е съставена от икономисти, финансисти, юристи, строителни инженери, архитекти, лекари и филолози.

Николай Диков и Емил Христов"Младостта не е порок, а предимство. Кандидатите за общински съветници са хора, които могат да работят в един екип" - заяви пред журналисти организационният секретар на ГЕРБ - Стара Загора Николай Диков.

"Разчитаме на максимално висока подкрепа, за да имаме достатъчно общински съветници, които да подкрепят доказано успешната политика на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров. Като партия винаги сме били позитивни и единството в действията може да донесе добро за града" - каза Емил Христов.

ГЕРБ издига свои кандидати за кметове във всички 35 села в общината, в които ще се проведат избори. Освен тях управляващата партия подкрепя кандидатите в селата Маджерито и Еленино, които се явяват като независими.

"За кандидата за кмет на общината на ГЕРБ няма да говоря, защото едва ли има някой в Стара Загора, който да не знае кой е Живко Тодоров и колко много е направил за града ни. Едва ли има някой, който да не знае, че това е най-добрият избор за кмет на Стара Загора" - заяви още Емил Христов.

ГЕРБ ще представи кандидатите за кмет на община Стара Загора, за 35-те села и кандидатите за общински съветници на 25 септември 2015 г. от 18 часа в спортната зала "Иван Вазов".

Представяне на кандидатите за общински съветници от партия ГЕРБ в Стара Загара и на кандидата за кмет Живко Тодоров по време на откриването на предизборната кампания (25 септември 2015 г.)

Политическа партия ГЕРБ е под № 10 в бюлетината за местните избори на 25 октимври 2015 г.

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg

Светът

Вълна от зимен грип връхлетя Германия. Регистрирани са близо 80 хиляди случая на заболели. От грип през последните дни са починали над 130 души, става ясно от доклад на института „Роберт Кох“ в Берлин. В болница са приети 13 300 души

* * *
Дългогодишният спор между Великобритания и Гърция относно антични произведения на изкуството ще стане част от преговорите за търговско споразумение между Лондон и Европейския съюз след Брекзит. Брюксел е добавил искане за връщането на всички „откраднати“ артефакти към документа, който очертава приоритетите на 27-те страни членки при предстоящите преговори

* * *
Русия забранява влизането на нейна територия на китайски граждани след 20 февруари, предадоха световните агенции. Драстичната мярка е взета с цел да бъде спряно разпространението на коронавируса COVID-19

* * *
САЩ наложиха финансови наказания на руската компания „Роснефт трейдинг“ заради извършени операции в енергийния сектор във Венецуела в нарушение на наложените от Вашингтон на Каракас санкции. Наложените санкции няма да позволяват на компанията и на нейния президент Дидие Касимиро да извършват операции на световните финансови пазари

* * *
Русия отправи предупреждение към Турция във връзка с евентуална военна намеса срещу сирийските сили в региона Идлиб, заплашен от турския президент с предстояща офанзива

Най-четеното от последните дни