Николай Диков: Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора са хора, които могат да работят в един екип

Политическа партия ГЕРБ в Стара Загора заложи на сериозно присъствие на младите хора в листата с кандидати за общински съветници за предстоящите местни избори на 25 октомври 2015 г. Те са 20 души от общо 51. На предходните местни избори броят им беше 18.

По този начин партията обединява хората с опит и тези, които ще внесат нови идеи, съобщи общинският ръководител Емил Христов, който е и председател на местния парламент за мандат (2011 - 2015 г.).

Най-възрастният кандидат в листата на ГЕРБ в Стара Загора е арх. Иван Райнов, а най-младият - Желязко Атанасов, на 25 г., магистър по публична администрация. Листата е съставена от икономисти, финансисти, юристи, строителни инженери, архитекти, лекари и филолози.

Николай Диков и Емил Христов"Младостта не е порок, а предимство. Кандидатите за общински съветници са хора, които могат да работят в един екип" - заяви пред журналисти организационният секретар на ГЕРБ - Стара Загора Николай Диков.

"Разчитаме на максимално висока подкрепа, за да имаме достатъчно общински съветници, които да подкрепят доказано успешната политика на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров. Като партия винаги сме били позитивни и единството в действията може да донесе добро за града" - каза Емил Христов.

ГЕРБ издига свои кандидати за кметове във всички 35 села в общината, в които ще се проведат избори. Освен тях управляващата партия подкрепя кандидатите в селата Маджерито и Еленино, които се явяват като независими.

"За кандидата за кмет на общината на ГЕРБ няма да говоря, защото едва ли има някой в Стара Загора, който да не знае кой е Живко Тодоров и колко много е направил за града ни. Едва ли има някой, който да не знае, че това е най-добрият избор за кмет на Стара Загора" - заяви още Емил Христов.

ГЕРБ ще представи кандидатите за кмет на община Стара Загора, за 35-те села и кандидатите за общински съветници на 25 септември 2015 г. от 18 часа в спортната зала "Иван Вазов".

Представяне на кандидатите за общински съветници от партия ГЕРБ в Стара Загара и на кандидата за кмет Живко Тодоров по време на откриването на предизборната кампания (25 септември 2015 г.)

Политическа партия ГЕРБ е под № 10 в бюлетината за местните избори на 25 октимври 2015 г.

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24