Да дарим надежда за Иванко!

Благотворителен концерт с участието на Михаела Филева, Силвия Кацарова, Ивайло Гюров, Теди Кацарова, Гергана и Милица Тодорови, Ани Пешева, Hip-Hop Dance Do It Crew, балетна школа „Па Де Кре“, солистите на Държавна опера - Стара Загора, ще събира средства в подкрепа на Иванко Тодоров.

Ванко ТодоровТой е родител на Гергана Тодорова, която прославя Стара Загора с участието си в музикални конкурси в страната и в Европа. Диагнозата му е рак на белия дроб, а лечението се провежда в клиника в Истанбул. Необходимата сума е непосилна за семейството и все още не е събрана.

Община Стара Загора, Младежкият общински съвет, НПО „От любов към България“, Сдружение „Самаряни“ и приятели на семейство Тодорови организират втори благотворителен концерт под надслов „Надежда за Ванко“.

Той ще се проведе на 29 септември 2015 г. от 19:00 часа в залата на Държавна опера - Стара Загора. Поканите са с минимална цена 10 лева. Разпространяват се от Сдружение „Самаряни“ (бул. „Св. Патриарх Евтимий“ № 57 (южен вход от ул. „Братя Жекови“, телефон: 042 62 10 83).

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор