Да дарим надежда за Иванко!

Благотворителен концерт с участието на Михаела Филева, Силвия Кацарова, Ивайло Гюров, Теди Кацарова, Гергана и Милица Тодорови, Ани Пешева, Hip-Hop Dance Do It Crew, балетна школа „Па Де Кре“, солистите на Държавна опера - Стара Загора, ще събира средства в подкрепа на Иванко Тодоров.

Ванко ТодоровТой е родител на Гергана Тодорова, която прославя Стара Загора с участието си в музикални конкурси в страната и в Европа. Диагнозата му е рак на белия дроб, а лечението се провежда в клиника в Истанбул. Необходимата сума е непосилна за семейството и все още не е събрана.

Община Стара Загора, Младежкият общински съвет, НПО „От любов към България“, Сдружение „Самаряни“ и приятели на семейство Тодорови организират втори благотворителен концерт под надслов „Надежда за Ванко“.

Той ще се проведе на 29 септември 2015 г. от 19:00 часа в залата на Държавна опера - Стара Загора. Поканите са с минимална цена 10 лева. Разпространяват се от Сдружение „Самаряни“ (бул. „Св. Патриарх Евтимий“ № 57 (южен вход от ул. „Братя Жекови“, телефон: 042 62 10 83).

infoz autor www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема