Аз съм бъдещето - Пази ме

„Аз съм бъдещето. Пази ме!" (снимки)

Близо 100 семейства и индивидуални участници се включиха в семейния празник под мотото „Аз съм бъдещето. Пази ме!", организиран от едноименното сдружение с нестопанска цел. Община Стара Загора е съорганизатор на проявата, която се проведе на сцената и алеите около шадравана в новия парк.

Децата и техните родители, баби и дядовци участваха в щафетни игри, забавни викторини, рисуваха на асфалта. Те записаха своите послания към участниците в движението и заедно с това се запознаха по забавен за тях начин с опасностите, които крие пресичането на улиците.

Имаше много игри и забавления, в които се включиха и малки, и големи, а също и както и атрактивни награди. Едно семейство, определено чрез жребий, получава като награда безплатен спа уикенд.

Държавен куклен театър Стара Загора представи интерактивната постановка „Не пресичай на червено!", а представителите на сектор Пътна полиция проведоха викторина.

Сред организаторите на проявата са сдружение „Аз съм бъдещето. Пази ме!" и сектор „Пътна полиция" към областна дирекция на МВР в Стара Загора. Вдъхновител на събитието е Красимира Иванова - майката на трагично загиналия Паоло. Председатели на сдружението са Милена Желева и Николай Диков. Водещ на организираните прояви за малки и големи, в костюма и с ролята на Старшинката от детския спектакъл на кукления театър, е актрисата Елена Азалова.

 {responsivegallery}09-2015/az-badeshteto{/responsivegallery}

infoz autor  www.infoz.bg (Снимки: Община Стара Загора)

На подобна тема