Екипът на Агенцията за недвижими имоти Re/max Central засади 100 липи в Стара Загора

Екипът на Агенция за недвижими имоти Re/max Central засади 100 липи в Стара Загора

Екипът на една от водещите агенции за недвижими имоти Re/max Central засади на Лазаровден 100 липи в Стара Загора. Младите фиданки ще растат в парка около Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. „Градът се развива успешно, дава възможности за развитие на бизнеса. Това ни мотивира да даваме и ние от себе си за Стара Загора, за хората, които живеят тук.

Надяваме се, че тези дръвчета ще останат много години след нас и ще заразим с нашия скромен пример следващите поколения, за да бъде градът все по-зелен“ – каза управителят на Re/max Central Денис Асенов.

„Намираме се сред природата и сме много заредени и удовлетворени от днешната инициатива“ – сподели Диана Мерджанова, брокер на недвижими имоти в Re/max Central в Стара Загора.

В кампанията по залесяване се включиха семействата и приятели на брокерите на агенцията, както и преподаватели и ученици от Професионалната гимназия по механотехника и транспорт. „Благодарим на Re/max Central за това, че станахме част от тази прекрасна кауза в днешния празничен ден и преди Деня на земята“ – каза Мария Ханзърова, преподавател в гимназията,

Екипът на Re/max Central благодари на началника на звено „Озеленяване и комунални дейности“ на Община Стара Загора инж. Николай Стоев за професионалните съвети и активната му работа в осъществяването на залесяването!

Брокерите на агенция Re/max Central пожелават на старозагорци светли празници, здраве, мир и късмет!

X3 00782

X3 00787

X3 00793


RE/MAX Central
бул. Цар Симеон Велики 168А, ет. 2, офис 25
гр. Стара Загора, Област Стара Загора

Телефон: 088 553 5055


www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg