Младежите от ГЕРБ накараха Стара Загора да пулсира в тракийски ритъм

Инициативата на младежката структура на ГЕРБ - „Пулсът на Стара Загора“, събра стотици хора в парк „Артилерийски“. Всички те се хванаха за ръце под ритъма на тракийско хора и с флашмоб, изобразиха здравия сърдечен пулс на Града на липите. Идеята на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора отново получи подкрепата на фолклорни танцови клубове и формации от региона. „След две години пандемия отново сме заедно, за да изиграем най-дългото старозагорско хоро.

Целта ни е да внесем позитивно настроение и да се обединим около традициите. Благодарим на всички, които откликнаха на призива ни и дойдоха с национални носии!“ – каза областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров.

Хорото поведе представител на Фолклорна танцова формация „Настроение“, който беше избран с жребий.

В танцуващия пулс се включиха областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев и председателят на младежката организация на ГЕРБ в България Георг Георгиев. Те приветстваха инициаторите и участниците в инициативата и им благодариха, че в дни на изпитания и кризи са успели да провокират много позитивни емоции, опирайки се българския фолклор.

milen 1

rado

milen

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24