Скейтпаркът в Стара Загора е отворен за любители на екстремните спортове

Скейтпаркът в Стара Загора, който се намира в парк „Артилерийски“, вече е достъпен за всички любители на екстремното каране на скейтборд, ролери и други. Общата му площ, заедно с прилежащите части, е около 2000 кв. метра. Специализираната зона, която е с две основни секции – „Стрийт“ и „Боул“, е с размер над 800 кв. метра. Скейтпаркът в Стара Загора вече има документално разрешение за пускане в експлоатация от Регионална дирекция за национален строителен контрол – Стара Загора.

skeit1

 

Фирмата изпълнител на проекта „Смарт Билд Дигитал“ ЕООД понесе санкции за забавянето на изграждането. Реално строителните дейности по проекта приключиха в края на март 2022 г. Общата сума за изграждането на съоръжението е близо 300 хил. лева.

 

skeitpark

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

Най-четеното от последните дни