Юли започва в Стара Загора с музика и танци

Първият юлски ден дава начало на поредното издание на инициативата на Община Стара Загора и Туристически информационен център за Уикенд събития в града. От 19:00 часа на площада пред Общинска администрация умения ще демонстрират „Ес Ти Денс“, които канят на „Училище по танци“. От 20:30 часа на сцената в клуб Drums ще се изявят Little Big Band. 2 юли ще подари възможност творчески настроените старозагорчета и техните гости възможност да творят.

Детската арт работилничка ще бъде разположена на алеята под кестените в парк „Пети октомври“ в 10:00 часа. Сцената пред Община Стара Загора посреща от 19:30 часа „Теодор Димитров и формация“.

Съботната вечер е запазена за премиерата на „Парижката Света Богородица“. Мюзикълът на Държавна опера - Стара Загора е по романа на Виктор Юго и музика на Рикардо Кочанте. Началото на спектакъла е в 21:00 часа на Античен форум „Августа Траяна“.

1 2 uli 2022

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber