На 6 юли ще бъде извършена поредната обработка против кърлежи в Стара Загора

На 6 юли (сряда) на територията на град Стара Загора ще бъде извършена обработка против кърлежи. Дейностите по дезакаризация ще се изпълняват по предварително изготвен график, включващ всички административни бюра и Гробищен парк. Използваният препарат е биоцид „Айкън 10 КС“. В 22:00 часа ще започне пръскането в административните бюра „Център“, „Изток“, „Запад“ и „Лозенец“. От 23:00 часа ще бъде стартирана обработката в АБ „Железник“, а от 1:00 часа в „Кольо Ганчев“.

Обработката на територията на Административно бюро „Зора“ е предвидена за 2.00 часа, а час по-късно и на Гробищен парк.

Фирмата изпълнител на дейността – ДДД „Експерт контрол“ ЕООД, запазва правото си за промяна на графика при наличие на неподходящи климатични условия, уточняват от Община Стара Загора.

insect

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber