Започва ремонт по централната част на ул. „Св. Княз Борис“ в Стара Загора

От 4 юли (понеделник) се преустановява движението на моторни превозни средства по ул. „Св. Княз Борис“, в участъка от ул. „Цар Иван Шишман“ до ул. „Георги С. Раковски“ в Стара Загора. Ограничението е във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по проект „Реконструкция, благоустрояване и подобряване на физическата среда на ул. „Св. Княз Борис“, от бул. „Руски“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“.

С реализирането на дейностите, предвидени в проекта, ще се постигне по-добро ниво на транспортно - експлоатационните качества и носимоспособността на уличната настилка и ще бъде подобрено отводняването. Обновени ще са прилежащите тротоари. Ще бъдат обособени зони за паркиране. Предвижда се още и озеленяване с едроразмерна растителност.

Община Стара Загора призовава гражданите и гостите на града да спазват временните ограничения и сигнализация.

way

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber