Въведена е временна организация на движението по ул. „Промишлена“

От 4 юли се въвежда временна организация на движение по ул. „Промишлена“ в Стара Загора. Преустановява се движението по лентата в посока изток – запад, в участъка от кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий“. Осигурен е обходен маршрут от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ по ул. „Войвода Стойчо Черногорски“. Отворена за движение по ул. „Промишлена“ остава лентата в посока запад – изток, от ул. „Войвода Стойчо Черногорски“ към бул. „Св. Патриарх Евтимий“.

Необходимото ограничение е във връзка с извършване на строително-монтажните работи по проект „Ремонт, благоустрояване и подобряване на физическата среда на ул. „Промишлена“ от ул. „Войвода Стойчо Черногорски“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“.

Община Стара Загора призовава гражданите и гостите на града да спазват временните ограничения и сигнализация.

sign

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber